Lazy Song lijkt het sowieso niet te gaan worden (wat is er mis met dat nummer?), maar er is nog altijd een nek-aan-nek race gaande tussen Man In The Mirror en Teenage Dirtbag. Ik laat de poll vandaag nog open staan, na middernacht is de uitslag definitief en ga ik aan de slag met het inzingen van het winnende nummer. Als je dus nog invloed wilt hebben is dit je laatste kans!

[cardoza_wp_poll id=1]

 

 

One Response to Jij roept, ik zing, je laatste kans!

  1. De poll is gesloten en we hebben een winnaar. Hoewel Teenage Dirtbag aanvankelijk de favoriet leek te gaan worden is het uiteindelijk Man In The Mirror die de meeste stemmen heeft ontvangen. Daar ga ik nog een hele kluif aan krijgen… Bedankt voor het stemmen, ik verwacht in de loop van de week met het resultaat te komen!

Geef een reactie